7 iunie 2019

FESTIVITATE ABSOLVIRE CLASA A VIII-A

Moment deosebit de emoţionant azi, 7 iunie 2019, la festivitatea de absolvire a elevilor clasei a VIII-a, prima generaţie de abolvenţi de gimnaziu din cadrul Liceului Ortodox ˮSf. Nicolaeˮ din Zalău. Într-o atmosferă festivă, încărcate de emoţii profunde, festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a a reunit dascăli, elevi, părinţi, bunici şi prieteni pentru a marca încheierea cursurilor gimnaziale.

La festivitate au participat toţi absolvenţii promoţiei 2018-2019, alături de doamna dirigintă Pop Monica, părintele director Ciurbe Călin, doamna învăţătoare Olivia Maxim, doamna Claudia Boha – inspector de religie, care a transmis mesajul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sălaj, reprezentantul părinţilor – doamna Alina Barboloviciu, reprezentantul Consiliului local – doamna Ciobanu Anda Maria şi pr. consilier – Claudiu Nechita care a transmis mesajul Preasfinţitului Petroniu, Episcopul Sălajului.
Evenimentul a debutat cu discursurile emoţionante ale părintelui director, doamnei învăţătoare şi al reprezentantului părinţilor pe şcoală. Au urmat elevii reprezentativi ai clasei – Teodorescu Andrei, Mîndruţ Maria şi Pop Ştefan care au adresat cuvinte de mulţumire şi de aleasă preţuire conducerii şcolii, dascălilor şi părinţilor care i-au susţinut şi încurajat în toţi aceşti ani, dar şi colegilor din clasa a VII-a cărora le-au înmânat cheia, simbol al succesului. La rândul lor, colegele mai mici din clasa a VII-a – Maria Barboloviciu şi Teona Şandor – le-au transmis absolvenţilor gânduri de prietenie, susţinere şi apreciere.
Doamna profesoară de limba franceză, în calitate de diriginte, a strigat pentru ultima dată catalogul, oferind fiecăruia câte o diplomă de absolvire şi o carte, moment urmat apoi de premierea elevilor merituoşi. Dincolo de bucuria momentului şi a emoţiei, s-a reamintit adevărata misiune a şcolii de azi: nu obţinerea notei perfecte, ci interesul pentru cunoaştere şi grija pentru evoluţia interioară a copiilor, pentru felul în care se clădesc zi de zi ca oameni. Să încercăm să fim mai buni azi, decât am fost ieri – elevi, părinţi şi profesori totodată.
Felicitări, dragi absolvenţi! Succes la examene! Fiţi binecuvântaţi cu dragoste şi împlinire sufletească!

 

 

5 Iunie 2019

Elevii clasei a III-a de la Liceul Ortodox „Sf Nicolae ” au cunoscut preșcolarii de la Grădinița” Ion Creangă”

 

„Copilăria este o lume de miracole şi de uimire a creaţiei scăldate în lumină, ieşind din întuneric, nespus de nouă şi proaspătă şi uluitoare”.

Eugene Ionesco.


Azi elevii clasei a III-a de la Liceul Ortodox „Sf Nicolae ” au cunoscut preșcolarii de la Grădinița” Ion Creangă”,Zalău .
A fost o zi minunată, plină de zâmbete !
Mulțumim copilașilor și doamnelor educatoare pentru frumoasa primire!