15 Iunie 2018

Liceul Ortodox „Sf. Nicolae” din Zalău – Festivitatea de încheiere a anului școlar 2017-2018

       După un an de studiu, sub îndrumarea cadrelor didactice, a diriginților, a părinților duhovnici și cu susținerea părinților lor, elevii Liceului Ortodox „Sf. Nicolae” din Zalău, au primit astăzi felicitări, fiindu-le încununate, în cadrul festivității de închidere a anului școlar 2017-2018, munca, seriozitatea și disciplina.

      Au luat parte la acest moment festiv și doi reprezentați ai Episcopiei Sălajului, P.C. Părinte Consilier Cultural Mihai Dobocan și P.C. Părinte Consilier Social Claudiu Nechita, care au transmis mesajul Preasfințitului Părinte Petroniu pentru elevii școlii noastre.
    Evenimentul a fost deschis de corul Liceului Ortodox prin intonarea Imnului de Stat, urmat de un scurt moment omagial în cinstea Centenarului Marii Uniri – 1918 – 2018, pregătit de elevii și dascălii școlii noastre și de festivitatea de premiere a elevilor care au obținut rezultatele deosebite la învățătură în acest an școlar, precum și la concursurile județene și naționale.
 
     Cadrele didactice și personalul auxiliar al Liceului Ortodox „Sf. Nicolae” din Zalău, urează tuturor elevilor vacanță plăcută!
 

 

10 Iunie 2018

1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului

Povești și versuri scrise de COPII, dedicate ISTORIEI NAȚIONALE, azi prezentate în semn de DRAGOSTE PATRIOTICĂ, în ajun de ZIUA lor! La BIBLIOTECĂ de CENTENAR cei mai FRUMOȘI, VOIOȘI, VOINICI și ISTEȚI… ROMÂNAȘI!FELICITĂM pregătirea și prestanța participanților! Aprecieri deosebite dascălilor care i-au îndrumat! Proiecte premiate în mod special – KAMISHIBAI (Povestea ca teatru): Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae”.

 prof.înv. ciclul primar – Maria Bulgărean

biblioteca1iunie-0000biblioteca1iunie-0001biblioteca1iunie-0002biblioteca1iunie-0003biblioteca1iunie-0004